Hát újabb reflektálás következzék egy újabb homályos estéről.

Minden Californiában kezdődött... No ne egyből az Egyesült Államok Nyugati partjára gondoljunk, inkább egy hasonló nevű kiskocsmára a Ferenciek tere közelében, ahol belvárosi viszonylatban olcsón berúghatnak a magamfajták.

Harmadmagammal léptünk be régi jó pénztárcakímélő, középiskolai törzshelyünkre, miután végigjártunk néhány szokásos helyet, a Mélyponttól kezdve a Szimplán át, helyet keresve a zsúfolásig teli budapesti éjszakában.

"Apéritif" gyanánt egy Fütyülős barackot hörpintettem fel, öblítve egy korsó Sopronival, folytatás gyanánt egy Panyolai Fürtös Meggyet egy újabb korsóval. Ezek közül egyedül az utóbbi haladta meg a 400 Ft-os árat. Hosszas, egyre akadozottabb beszélgetés után rájöttünk, hogy berúgtunk, azaz indulhatunk a következő állomásra, ami ekkor még szokás szerint nem volt tisztázott. Persze nem kellett sokat gondolkodnunk, hiszen a szemben lévő éjjel-nappalit betámadtuk, és vettünk fejenként egy palack "minőségi" fehéret 450-ért. A bolt után két főre redukálódtunk, így elindultunk ismerősökhöz a Gödörhöz, ahol természetesen gyorsan elfogyasztottuk kedvenc folyékony barátunkat.

Utána elég gyorsan pörögtek az események, egyikünket igazoltatták a rendőrök, mi meg csak ittunk, ittunk, amint elfogyott a nektár, valaki menten ugrott a boltba sörért, illetve még pár üveg borért. Arra még emlékszem, hogy a borom elfogyasztása után még ittam egy sört, de azután már tényleg nem, hiszen egyhamar reggel fél 6 lett, így nekivághattam a másfél órás hazaútnak, amit rekord-szintidő alatt tehettem meg, hiszen felültem a buszomra, és ahelyett, hogy a megszokott helyeken 3-szor átszálljak, és a végén egy negyedórás séta végére részint - nagy sajnálatomra - kijózanodjak, megtanultam teleportálni és időt utazni egyszerre, hiszen az ágyamban ébredtem szombat kora este. Az ébredés utáni fejfájásomat nem tudom szavakkal leírni...

Szerző: IQ_Fighter  2008.11.10. 15:27 Szólj hozzá!

Címkék: alkohol flashback

A bejegyzés trackback címe:

https://mitisztok.blog.hu/api/trackback/id/tr15761624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása