Tartozom 3 napi beszámolóval. Íme...

Kezdjük rögtön a hét legelejével, nem volt semmi extra, de ZH után kellett egy sör. Hát, őszintén szólva kettő lett belőle, de hát istenem. Ez legyen a legnagyobb bajom.

A helyszín az Ibolya volt, ahol első sörömet még egyedül, a másodikat már két jóbarátom társaságában fogyasztottam.

18.00-ra vissza kellett mennem a főiskolára egy 21.20-ig tartó szemináriumra, ami rém unalmas volt, és kishíján lefordultam a székről a fáradtságtól. Nagyon szenvedtünk, de amint vége lett, évfolyamtársakkal úgy döntöttünk: irány a Zóna. Namost zártkörű rendezvény miatt zárva volt, így átmentünk a Bajcsy-Zsilinszky túloldalára, ahol valami nevesincs sörözőbe beültünk. Az árak szimpatikusak voltak (250.-/ korsó), így jóízűen fogyasztottuk el söreinket. Ismét két korsó lett a "beülünk egy sörre aztán megyünk haza" féle dologból, de ez már csak így szokott lenni, főleg társaságban.

A nap tanulsága: egy sörnek örülni kell, de kettőtől sem szabad megijedni...

Szerző: IQ_Fighter  2008.12.17. 23:40 Szólj hozzá!

Címkék: sör alkohol hétfő flashback

A bejegyzés trackback címe:

https://mitisztok.blog.hu/api/trackback/id/tr80829018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása